Ask a local

Heusden, 28 mei 2015. Beste gasten en ambassadeurs van de gemeente Heusden,

Gastvrijheid zit in ons DNA. Niet voor niets is Brabant de meest gastvrije provincie van Nederland. Brabant heeft zóveel te bieden. Prachtige natuur, ontelbare cafés en restaurants en geweldige festivals & events. Onze attractieparken zijn wereldberoemd en Brabant bruist op het gebied van kunst en cultuur.

Al dat moois wordt in beeld gebracht op VisitBrabant.nl, hét startpunt voor een bezoek aan Brabant. Hier vind je informatie en inspiratie voor een dagje uit of vakantie in Brabant. VisitBrabant zet Brabant op de kaart met een interactieve site, Facebook, Twitter en Instragram en aan de hand van iconische jaarthema’s zoals Van Gogh en Jheronimus Bosch.

Vind jij het leuk om tips te geven over de plekken waar jij het liefst je vrije tijd doorbrengt in Brabant? Denk aan de lekkerste ijssalon ‘omdat ze daar zo’n bijzonder smaakje hebben’. De beste picknickspot ‘omdat daar altijd iets te beleven is’ of juist ‘omdat daar nooit iemand komt’. De spannendste mountainbiketrail of die ene speciale plek in een museum etc.

Wil jij jouw Brabant expertise delen met bezoekers van Brabant, en ook daarbuiten?

Meld je dan aan als Local op VisitBrabant.nl/local en deel jouw hotspots in Brabant. Natuurlijk vinden we het leuk als de gemeente Heusden ook in jouw top 10 voorkomt.

Samen maken we Brabant!

Met vriendelijke groet,

Team Heusdens Buro voor Toerisme