Candlelight Shopping

Heusden, 15 december 2014. Traditioneel op de vrijdag voor kerst wordt Heusden Vesting in kerstsferen gehuld met mooie verlichting, optredens van koren en muzikanten en een levende kerststal.
19 december om 14.00uur wordt Candlelightshoppen geopend door wethouder Wim van Engeland, waarna de grote vuurkorf op de Vismarkt wordt aangestoken.
In een gezellige sfeer met winters decor kun je kennis maken met een 70 tal kramen met allerlei producten, handgemaakt, bijzonder en lekker. Van brocanterie, zeep, curiosa, sieraden, inrichting en lifestyle tot en met verse wafels en andere delicatessen.

Kinderen kunnen van 14.00uur tot 17.00uur tegen een kleine vergoeding pony rijden door een van leuke straatjes van Heusden. Om ± 15.30u start er een historische optocht.

Het geheel wordt opgeluisterd door Shantykoor Muiterij Kantje Boord, Harmonie de Eendracht, Koor Út kan wè leije’, Koor Levenslust, violisten ‘Het Oranje Ensemble’ en ‘Little Orange’, soliste Trudy Bouman en een kinderkoortje o.l.v. mevr. Kant.

De winkels zijn die dag geopend tot 22.00 uur.