Het Populairste Cadeau

Heusden, 27 november 2014. De pepernoten liggen weer in de winkels, tuincentra zijn druk in de weer om gezellige kerstshows neer te zetten. Kortom: de decembermaanden komen er aan.
Wellicht denk je er op dit moment al over na wat je cadeau doet als geschenk voor Sinterklaas, Kerst of Nieuwjaar. Wat dacht je van de VVV Cadeaubon? Dit is de populairste cadeaubon van Nederland.
De VVV Cadeaubon is bij 22.000 acceptanten, waaronder bijna 100 landelijke winkelketens, (attractie)parken, restaurants, musea etc. te besteden. Met de bon geef je de ontvanger de mogelijkheid iets leuks voor zichzelf te kopen. Dat kan van alles zijn: dat ene spannende boek of juist iets fleurigs voor in de tuin. Maar zelfs een avondje uit eten of een dagje er op uit naar een attractiepark is mogelijk. Met de VVV Cadeaubon geef je dus altijd een wereld aan mogelijkheden. De bon is onbeperkt geldig. Met het acceptantenoverzicht is deze cadeaubon verkrijgbaar bij de Toeristische Servicepunten in de gemeentehuizen Drunen en Vlijmen en bij het Heusdens Buro voor Toerisme.