Kaartverkoop Fanfari Bombari van start!

Heusden, 28 juni 2016. Vanaf 23 september trekken zo’n 1.000 amateurmuzikanten door het Brabantse land in Haaren, Sint-Michielsgestel, Heusden en Vught met de voorstelling Fanfari Bombari. En op 11 december wordt het Jeroen Bosch jaar spectaculair afgesloten in ’s-Hertogenbosch door de onthulling van het BoschBeest en een stoet van alle Fanfari Bombari-muzikanten.

Gerard van Maasakkers en vier professionele acteurs brengen via een spetterende muziektheatervoorstelling het verhaal van twee rivaliserende fanfares die strijden om de beste Jeroen Bosch-voorstelling. Met een spannende verboden liefde die Gerard van Maasakkers op eigen muzikale wijze toch naar een happy end van dit muziekfeest weet te brengen.

De muziektheatervoorstelling Fanfari Bombari biedt honderden amateur muzikanten een professioneel podium. Per voorstelling is er plaats voor zo’n 500 man publiek, en maximaal bereikt Fanfari Bombarizo’n 6.000 bezoekers. Ook op de afsluiting van het Bosch 500-jaar op 11 december kunnen bezoekers genieten van muziek uit de voorstelling. Fanfari Bombari vindt plaats op vier prachtige Brabantse buitenlocaties: Landpark Assissië in Haaren, De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel, De burcht in Heusden en Fort Isabella in Vught. De deelnemende muziekverenigingen spelen de hoofdrol in een professionele muziektheatervoorstelling in het kader van het Bosch 500-jaar. De gemeenten participeren op geheel eigen wijze in de Bosch 500-manifestatie. Fanfari Bombari is een project van, voor en door Brabanders.

De kaartverkoop gaat van start en wel op 27 juni via www.fanfaribombari.nl. Een ticket kost slechts € 7,50 en geeft toegang tot een muziektheatervoorstelling voor de héle familie..