Lancering magazine 'Toeristisch Langstraat 2017-2018'

Heusden, 4 april 2017.
Deze week is de nieuwe editie van het gratis magazine 'Toeristisch Langstraat' gelanceerd. Het vernieuwde tijdschrift staat boordevol praktische informatie en leuke tips voor een dagje uit in de gemeenten Dongen, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk. Binnen de thema's Design & Ambacht, Beleving & Vermaak en Natuur & Cultuurhistorie worden bijzondere parels gepresenteerd. Bonus dit jaar is een grote overzichtskaart, waarop attractieve plekken in de streek worden weergegeven.

Verspreiding
Het magazine verschijnt in een oplage van 16.000 stuks en wordt breed verspreid onder de adverteerders en via de toeristische bureaus, gemeenten en vele recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. Via het platform ISSUU is het blad digitaal te lezen: https://issuu.com/toeristischlangstraat/docs/magazine-langstraat.

Samenwerking
Dongen, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk trekken samen op in de gebiedspromotie van De Langstraat. Met als doel: inwoners en recreanten verleiden tot een bezoek en laten betoveren. Het magazine, een initiatief van de samenwerkende toeristische bureaus en gemeenten, is een voorbeeld van deze samenwerking.
Het magazine ‘Toeristisch Langstraat 2017’ is tot stand gekomen door financiële bijdragen van de initiatiefnemers en advertenties. De firma EDIAT Intermediagroep heeft de advertentiewerving, de vormgeving en het drukwerk verzorgd, in samenwerking met drukkerij Em. de Jong.

Eerste exemplaar
Maandag 3 april ontvingen Judith Keijzers (wethouder gemeente Waalwijk), Kees Grootswagers (wethouder gemeente Loon op Zand), Bea van Beers (wethouder gemeente Dongen) en Judith van den Berg (Klantcoördinator Recreatie & Toerisme Gemeente Heusden) het eerste exemplaar tijdens een ontbijt bij Bloemenboerderij De Langendam in Waspik.