Nieuwe editie Magazine Toeristisch Langstraat in voorbereiding

Heusden, 10 januari 2017. In navolging van het succes in 2016 zal in het voorjaar van 2017 een nieuwe editie van het glossy magazine 'Toeristisch Langstraat' worden uitgebracht.

De Langstraat is een streek die van oudsher verbonden is door de leerindustrie. Vandaag de dag biedt de regio vele mogelijkheden op recreatief en toeristisch gebied. Fietsen, wandelen, shoppen, varen, overnachten, lekker eten, plezier maken, jezelf onderdompelen in de historie….. het kan allemaal in De Langstraat.

Met het gratis magazine ‘Toeristisch Langstraat 2017’ presenteren de (toeristische bureaus van de) gemeenten Loon op Zand, Heusden, Waalwijk en Dongen vanaf het voorjaar van 2017 al het moois in De Langstraat. Dit door middel van korte verhalen, sfeerbeelden en uittips. Een bonus dit jaar is een recreatieve kaart, waarop attractieve plekken in De Langstraat worden weergegeven.

Begin april 2017 wordt het magazine feestelijk gelanceerd. Het blad, met een oplage van 15.000 stuks, wordt daarna breed verspreid onder de adverteerders en via de toeristische bureaus, gemeenten en vele recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. De glossy komt tot stand door financiële bijdragen van de initiatiefnemers en advertenties.

De firma EDIAT Intermediagroep zal namens de gemeente Dongen, VVV Kaatsheuvel Loon op Zand De Moer, Toerisme & UITpunt Waalwijk en het Heusdens Buro voor Toerisme de opmaak, advertenties en het drukwerk van het magazine verzorgen. 80% van de pagina’s in het magazine is redactioneel en informatief van karakter en 20% van de inhoud bestaat uit advertenties van lokale partners. Vanaf eind week 2 zal een medewerker van EDIAT geïnteresseerden informeren over de mogelijkheden om te adverteren in het blad.

Met het magazine willen we toeristen en recreanten inspireren om activiteiten in De Langstraat te ondernemen. Graag bieden wij je de mogelijkheid om bij hen onder de aandacht te komen. Wil je ook in beeld zijn door het plaatsen van een advertentie? Laat het ons dan weten. Wij kijken er naar uit om samen met jou dit magazine te lanceren.