Nieuw Magazine Toeristisch Langstraat

Heusden, 4 april 2018. Op 18 april lanceren de toeristische bureaus in De Langstraat (Dongen, Loon op Zand, Waalwijk en Heusden) een nieuwe editie van het gratis magazine ‘Toeristisch Langstraat'. Hierin presenteren zij al het moois in De Langstraat. Dit door middel van korte verhalen, sfeerbeelden en uittips rondom de thema’s ‘Design & Ambacht’, ‘Beleving & Vermaak’ en ‘Natuur & Cultuurhistorie’. In het magazine treft de lezer ook een recreatieve kaart aan, waarop attractieve plekken in De Langstraat worden weergegeven. Een bonus dit jaar is een toeristisch abc-tje met een overzicht van horecagelegenheden, overnachtingsplaatsen, et cetera. Daarnaast heeft het blad, als aanvulling op voorgaande editie, een evenementenpagina en een special over ‘food’.

Het blad, met een oplage van 16.000 stuks, wordt voor de meivakantie breed verspreid onder de adverteerders en via de toeristische bureaus, gemeenten en vele recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. Het magazine ‘Toeristisch Langstraat 2018/2019’ komt tot stand door financiële bijdragen van de initiatiefnemers en advertenties.

‘2d studio in vorm’ heeft namens de gemeente Dongen, VVV Kaatsheuvel Loon op Zand De Moer, Toerisme & UITpunt Waalwijk en het Heusdens Buro voor Toerisme de opmaak, advertenties en het drukwerk van het magazine verzorgd. Zij brengen het blad, naast de papieren variant, ook als online doorbladerbare publicatie uit.