Stadswandeling Heusden met gids (Duits)

  • Heusden eten wandelen vismarkt visbank
  • Heusden gevelkijker
  • Heusden Luchtfoto 2013
  • Heusden maquetteruimte
  • Heusden pad jachthavenwiel

Met een Duitstalige stadsgids op pad in Heusden Vesting op een door jouw gekozen tijdstip. Deze route voert onder meer langs steegjes, pleintjes, de stadshaven, de prachtig gerestaureerde vestingwerken en vele monumentale panden. Onderweg vertelt de gids over de roerige historie van Heusden en wordt uitleg gegeven over het strategische belang van de vestingwerken.

De wandeling is een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de stad en de verhalen achter de mooie gevels. Geschikt voor families en als bedrijfsuitje. Stadswandelingen in het Nederlands, Engels en Frans behoren ook tot de mogelijkheden.
De tijdsduur is 1,5 uur.

Voor een indruk van een stadswandeling met gids zie dit filmpje.

De stadswandeling start bij het bezoekerscentrum in Heusden. Als je vanaf een ander punt wilt vertrekken, bijvoorbeeld bij een horecagelegenheid in de vesting of de aanlegsteiger aan de haven, is dat aan te geven bij de reservering in het invulveld 'Opmerkingen'.

Liever niet wandelen? Boek dan:
- Rondrit per paardentram

LET OP!: betaling via iDEAL is niet mogelijk. Gelieve te kiezen voor de betaalmethode: ‘overschrijven’ en het orderbedrag handmatig over te maken op onze rekening.
Excuses voor het ongemak.