Suggesties voor een compleet dagje uit

Wal & Schip (voor groepen vanaf 20 personen)
In dit programma zitten precies dé ingrediënten om een gevarieerd 'Dagje Heusden' te ervaren. In een tijdsbestek van vijf uur, waarbij je zelf het tijdstip van aanvang kunt bepalen.
Bij aankomst in vestingstad Heusden staat een heerlijk kopje koffie of thee met gebak voor je klaar bij het restaurant of de lunchroom van jouw keuze. Een stadsgids meldt zich op die locatie om je mee te nemen voor een wandeling door de vestingstad. In de karakteristieke oude straatjes ontdek je tal van eeuwenoude panden en waan je jezelf in de tijd van de middeleeuwen. De gids brengt je na de wandeling bij het restaurant van jouw keuze, voor een overheerlijke lunch. Daarna stap je op de boot om een uurtje lekker uit te waaien op de Maas. Weer terug op de wal kun je kuieren langs vele winkeltjes, galerieën en kunst- en antiekzaken, of een terrasje pakken. Uiteraard is er een ruime keuze om ter afsluiting een menuutje te gebruiken bij een van de restaurants in de vesting.


Proef Heusden 's (voor groepen vanaf 20 personen)
Als je liefhebber bent van wijn of bier is dit drie uur durend programma iets voor jou!
Je wordt ontvangen in vestingstad Heusden bij een lunchroom of restaurant en geniet daar van koffie of thee en een heerlijk gebakje. Een stadsgids neemt je vanaf die locatie mee voor een wandeling door de vestingstad. Vervolgens geniet je van een heerlijke wijnproeverij van de Heeren van Heusden in één van de mooiste panden van de vestingstad; het Commiezenhuis aan de Vismarkt. Twee witte en twee rode wijnen worden belicht, je krijgt informatie over de wijnen en over hoe je nog meer van wijn kunt genieten. Inclusief breekbrood en rillettes.
Ben je liefhebber van bier? Kies dan voor een bierproeverij bij Brouwcafé Kareltje. In het knusse brouwcafeetje krijg je uitleg over het brouwen van bier. Er worden diverse Kareltje-biertjes en een likeurtje geproefd. Inclusief kaas-worstplankje en Kareltje-mix borrelnootjes.


De mogelijkheden zijn onbeperkt, wij spelen in op de wens van de klant, en bieden daarmee maatwerk. Informeer hier naar door contact op te nemen met één van onze medewerkers.