Wandelen (10)

Rondleidingen NP De Loonse en Drunense Duinen (IVN Brabant)

Spoorlaan 434c 5038 CH Tilburg
088-5003110
brabant@ivn.nl - www.np-deloonseendrunenseduinen.nl

Stadswandeling onder leiding van een gids in vesting Heusden

Met een stadsgids op pad in vestingstad Heusden op een zelf gekozen tijdstip. Een leuke route die langs steegjes, pleintjes, de stadshaven, de prachtig gerestaureerde vestingwerken en vele monumentale panden leidt.

Lees meer

Poort van Heusden

Het voormalige kasteelterrein van D'Oultremont is onder meer bekend van het attractiepark 'Het Land van Ooit'. In 2008 kocht de gemeente Heusden het terrein en gaf het de nieuwe naam: ‘De Poort van Heusden’.

Lees meer

Zondagmiddagwandeling

Iedere zondag om 14.30 uur vertrekt een gids voor een rondleiding door vesting Heusden. De rondleiding start bij het bezoekerscentrum.

Lees meer

Wandelknooppuntennetwerk

Je kunt prachtig wandelen in de gemeente Heusden aan de hand van het wandelroutenetwerk.

Lees meer

Rondleiding in de Vlijmense en Nieuwkuijkse Natuur

Een wandeling met gids in Nieuwkuijk aan weerskanten van de Meerdijk en de Heidijk. De wandeling voert langs de Nieuwkuijkse Wiel, het Nieuwkuijks Bosje én natuurgebied het Vlijmens Ven.

Lees meer

Poort van Heusden

​Het voormalige kasteelterrein van D'Oultremont is onder meer bekend van het attractiepark 'Het Land van Ooit'. In 2008 kocht de gemeente Heusden het terrein en gaf het de naam: ‘De Poort van Heusden’.

Lees meer

Groene halte

In de gemeente Heusden kun je prachtig wandelen aan de hand van het wandelknooppuntennetwerk. Kom met de bus en stap uit bij een Groene Halte, bijvoorbeeld die aan de Beethovenlaan in Drunen (buslijn 136).

Lees meer

De Lach Wandeling

Heusden
06-24858450
els@lachclubheusden.nl - www.lachclubheusden.nl

Handmade in Heusden wandeling

Heusden maakt het! Iedere eerste zaterdag van de maand van maart tot en met december een stadswandeling langs diverse makers.

Lees meer